I Primi Piatti
VOORGERECHTEN
Gli Antipasti
- Antipasto Italiano21,00 €Variatie van Italiaanse vleeswaren, gecombineerd met mozzarella uit Campania en gegrilde groenten
- Prosciutto di Parma ’24 mesi’ e melone21,00 €Parmaham “24 maanden” met meloen
- Carpaccio di ‘Fassona Piemontese’ con rucola e parmigiano23,00 €Rundscarpaccio van “Fassona Piemontese” met rucola en parmigiano
- Terrina di Fegato d’oca fatta in casa con duo di marmellate29,00 €Huisgemaakte terrine van ganzenlever met een duo van traditioneel bereide confituur
- Tiepido di Salmone affumicato con julienne di indivia Belga24,00 €Haasje van lauw gerookte zalm vergezeld door een julienne van Belgisch witlof, lichtjes besprenkeld met een vinaigrette van artisanale mosterd en dille, verzacht met acacia honing van de imker
- Scampi fritti con tartara24,00 €Gefrituurde scampi met huisgemaakte tartaarsaus van verse kruiden
- Insalata mista di verdure crude con una vinaigrette di balsamico e olio d’olivia18,00Salade van rauwkost met een vinaigrette van balsamico en olijfolie
Le paste
- Primo | Secondo
- Tagliatelle ai porcini e zucchine15,00 € | 23,00 €Verse tagliatelle met eekhoorntjesbrood en courgettes
- Ravioli di ricotta e spinaci, salsa di pomodori freschi, zucchine e basilico15,00 € | 23,00 €Verse ravioli van ricotta en spinazie in combinatie met een saus van Italiaanse tomaat en courgette gearomatiseerd met basilicum uit Ligurië
- Tagliatelle al ragout d’Astice ½33,00 €Verse tagliatelle met een ragout van ½ kreeft, zonovergoten Siciliaanse kerstomaten en afgewerkt met peterselie
- Spaghetti alle Vongole Veraci18,00 € | 25,00 €Spaghetti met venusschelpen gesauteerd in witte wijn, licht gekruid met een teentje knoflook en peterselie
- Orecchiette Liguri al pesto con scampi e fagiolini18,00 € | 26,00 €Verse orecchiette uit Ligurië met pesto, scampi en prinsessenboontjes
- Penne all’ Arrabiata15,00 € | 21,00 €Verse penne met licht pikante Italiaanse tomatensaus
Zuppe
Soepen
- Zuppa del giorno15,00 €Soep van de dag
- Minestrone dell’orto15,00 €Italiaanse groentesoep
I Secondi Piatti
HOOFDGERECHTEN
I pesci
Hoofdgerechten vis
- Filetti di Sogliola alla ‘Milanese’ con tartara33,00 €Tongfilet op Milanese wijze met een verse tartaarsaus
- Filetto di Salmone con salsa di Vernaccia, aspargi verdi e funghi29,00 €Zalmfilet met groene asperges, Parijse champignons en een licht gemonteerd sausje op basis van Vernaccia
- Zuppa di Pesce alla ‘Trapanese’ couscous con legumi croccanti31,00 €Vissoep op Trapanese wijze, couscous met krokant gegaarde groentjes gereleveerd met Siciliaanse pepertjes
Le carni
Hoofdgerechten vlees
- Filetto di Agnello ai profumi di macchia Mediterranea37,00 €Lamsfilet met een mediterrane kruidenmengeling geaccompagneerd door een licht sausje geblust met huisgemaakte lamsbouillon, seizoensgroenten en aardappelen uit de oven geparfumeerd met rozemarijn
- Portafoglio di Vitello ‘Valdostana’ con formaggio Fontina Valle d’Aosta e Tartufo30,00 €Kalfsvlees op de wijze van ‘Valdostana’ gevuld met ‘Fontina Valle d’Aosta’ kaas, gearomatiseerd met truffel, in combinatie met een taartje van seizoensgroenten en een verfijnd sausje op basis van een huisgemaakte kalfsfond
- Ossobuco tradizionale31,00 €Kalfsschenkel op traditionele wijze, geserveerd met zijn tomatensaus op basis van een brunoise, een kruidentuiltje met laurier en tijm, en spaghetti
- Saltimbocca di vitello alla Romana30,00 €Kalfslapje op Romaanse wijze met gerookte Parmaham, op smaak gebracht met verse salie en een verfijnd gekruide kalfsjus
- Filetto di Manzo Rossini40,00 €Filet pur in combinatie met gebakken eendenlever, truffel en een saus op smaak gebracht met Marsala
I Menu
- Business lunch (3 gangen)42,00 €
- Degustatie menu (4 gangen)60,00 €