Menukaart

I Primi Piatti

VOORGERECHTEN

Gli Antipasti

  • Antipasto Italiano
    18,00 €
    Variatie van Italiaanse vleeswaren, gecombineerd met mozzarella uit Campania en gegrilde groenten
  • Prosciutto di Parma ’24 mesi’ e melone
    20,00 €
    Parmaham “24 maanden” met meloen
  • Carpaccio di ‘Fassona Piemontese’ con rucola e parmigiano
    19,00 €
    Rundscarpaccio van “Fassona Piemontese” met rucola en parmigiano
  • Terrina di Fegato d’oca fatta in casa con duo di marmellate
    26,00 €
    Huisgemaakte terrine van ganzenlever met een duo van traditioneel bereide confituur
  • Tiepido di Salmone affumicato con julienne di indivia Belga
    22,00 €
    Haasje van lauw gerookte zalm vergezeld door een julienne van Belgisch witlof, lichtjes besprenkeld met een vinaigrette van artisanale mosterd en dille, verzacht met acacia honing van de imker
  • Scampi fritti con tartara
    22,00 €
    Gefrituurde scampi met huisgemaakte tartaarsaus van verse kruiden

Le paste


  • Primo | Secondo
  • Tagliatelle ai porcini e zucchine
    14,00 € | 22,00 €
    Verse tagliatelle met eekhoorntjesbrood en courgettes
  • Ravioli di ricotta e spinaci, salsa di pomodori freschi, zucchine e basilico
    14,00 € | 22,00 €
    Verse ravioli van ricotta en spinazie in combinatie met een saus van Italiaanse tomaat en courgette gearomatiseerd met basilicum uit Ligurië
  • Tagliatelle al ragout d’Astice ½
    30,00 €
    Verse tagliatelle met een ragout van ½ kreeft, zonovergoten Siciliaanse kerstomaten en afgewerkt met peterselie
  • Spaghetti alle Vongole Veraci
    17,00 € | 24,00 €
    Spaghetti met venusschelpen gesauteerd in witte wijn, licht gekruid met een teentje knoflook en peterselie
  • Trofie Liguri al pesto con scampi e fagiolini
    16,00 € | 24,00 €
    Verse trofie uit Ligurië met pesto, scampi en prinsessenboontjes
  • Penne all’ Arrabiata
    14,00 € | 19,00 €
    Verse penne met licht pikante Italiaanse tomatensaus

Zuppe

Soepen

  • Zuppa del giorno
    14,00 €
    Soep van de dag
  • Minestrone dell’orto
    14,00 €
    Italiaanse groentesoep

I Secondi Piatti

HOOFDGERECHTEN

I pesci

Hoofdgerechten vis

  • Filetti di Sogliola alla ‘Milanese’ pesto di rucola e pomodori secchi
    30,00 €
    Tongfilet op Milanese wijze met een pesto van rucola en zongedroogde tomaten
  • Filetto di Salmone con salsa di Vernaccia, aspargi verdi e funghi
    26,00 €
    Zalmfilet met groene asperges, Parijse champignons en een licht gemonteerd sausje op basis van Vernaccia
  • Zuppa di Pesce alla ‘Trapanese’ couscous con legumi croccanti
    30,00 €
    Vissoep op Trapanese wijze, couscous met krokant gegaarde groentjes gereleveerd met Siciliaanse pepertjes

Le carni

Hoofdgerechten vlees

  • Filetto di Agnello ai profumi di macchia Mediterranea
    34,00 €
    Lamsfilet met een mediterrane kruidenmengeling geaccompagneerd door een licht sausje geblust met huisgemaakte lamsbouillon, seizoensgroenten en aardappelen uit de oven geparfumeerd met rozemarijn
  • Portafoglio di Vitello ‘Valdostana’ con formaggio Fontina Valle d’Aosta e Tartufo
    28,00 €
    Kalfsvlees op de wijze van ‘Valdostana’ gevuld met ‘Fontina Valle d’Aosta’ kaas, gearomatiseerd met truffel, in combinatie met een taartje van seizoensgroenten en een verfijnd sausje op basis van een huisgemaakte kalfsfond
  • Ossobuco tradizionale
    30,00 €
    Kalfsschenkel op traditionele wijze, geserveerd met zijn tomatensaus op basis van een brunoise, een kruidentuiltje met laurier en tijm, en spaghetti
  • Saltimbocca di vitello alla Romana
    26,00 €
    Kalfslapje op Romaanse wijze met gerookte Parmaham, op smaak gebracht met verse salie en een verfijnd gekruide kalfsjus
  • Filetto di Manzo Rossini
    39,00 €
    Filet pur in combinatie met gebakken eendenlever, truffel en een saus op smaak gebracht met Marsala

I Menu

  • Business lunch (3 gangen)
    39,00 €
  • Degustatie menu (4 gangen)
    59,00 €

Tel: 03 202 68 87

 De Keyserlei 28
2018 Antwerpen