Menukaart

Gran Duca brengt je letterlijk in hogere sferen!
Geniet van een heerlijke lunch of diner met een prachtig panoramisch uitzicht over de De Keyserlei en het Centraal Station.

VOORGERECHTEN

I Primi Piatti

DE STARTERS

Gli Antipasti

  • Antipasto Italiano
    € 25,00
    Variatie van Italiaanse vleeswaren, gecombineerd met mozzarella uit Campania en gegrilde groenten
  • Prosciutto di Parma '24 mesi' e melone
    € 23,00
    Parmaham '24 maanden' met meloen
  • Carpaccio di 'Fassona Piemontese' con rucola
    e parmigiano
    € 25,00
    Rundscarpaccio van 'Fassona Piemontese' met rucola en parmigiano
  • Terrina di Fegato d’oca fatta in casa con duo
    di marmellate
    € 32,00
    Huisgemaakte terrine van ganzenlever met een duo van traditioneel bereide confituur
  • Tiepido di Salmone affumicato con julienne
    di indivia Belga
    € 27,00
    Haasje van lauwgerookte zalm vergezeld door een julienne van Belgisch witlof, lichtjes besprenkeld met een vinaigrette van artisanale mosterd en dille, verzacht met acaciahoning van de imker
  • Scampi fritti con tartara
    € 26,00
    Gefrituurde scampi met huisgemaakte tartaarsaus van verse kruiden
  • Insalata mista di verdure crude con
    una vinaigrette di balsamico e olio d’olivia
    € 21,00
    Salade van rauwkost met een vinaigrette van balsamico en olijfolie

PASTA

Le Paste

  • Tagliatelle ai porcini e zucchine
    € 26,00
    Tagliatelle met eekhoorntjesbrood en courgette.
  • Ravioli di ricotta e spinaci, salsa di
    pomodori freschi, zucchine e basilico
    € 25,00
    Verse ravioli van ricotta en spinazie in combinatie met een saus van Italiaanse tomaat en courgette gearomatiseerd met basilicum uit Ligurië
  • Tagliatelle al ragout d’Astice ½
    € 39,00
    Verse tagliatelle met een ragout van ½ kreeft, zonovergoten Siciliaanse kerstomaten en afgewerkt met peterselie
  • Spaghetti alle Vongole Veraci
    € 27,00
    Spaghetti met venusschelpen gesauteerd in witte wijn, licht gekruid met een teentje knoflook en peterselie
  • Orecchiette Liguri al pesto
    con scampi e fagiolini
    € 26,00
    Verse orecchiette uit Ligurië met pesto, langoustines en sperziebonen
  • Penne all’ Arrabiata
    € 23,00
    Verse penne met licht pikante Italiaanse tomatensaus

SOEPEN

Zuppe

  • Zuppa del giorni
    € 19,00
    Soep van de dag
  • Minestrone dell'orto
    € 19,00
    Italiaanse groentensoep

HOOFDGERECHTEN

I Secondi Piatti

VISGERECHTEN

I pesci

  • Filetti di Sogliola alla ‘Milanese’ con tartara
    € 42,00
    Tongfilet op Milanese wijze met een verse tartaarsaus
  • Filetto di Salmone con salsa di Vernaccia,
    aspargi verdi e funghi
    € 34,00
    Zalmfilet met groene asperges, Parijse champignons en een licht gemonteerd sausje op basis van Vernaccia
  • Zuppa di Pesce alla ‘Trapanese’
    couscous con legumi croccanti
    € 35,00
    Vissoep op Trapanese wijze, couscous met krokant gegaarde groentjes gereleveerd met Siciliaanse pepertjes

VLEESGERECHTEN

Le carni

  • Filetto di Agnello ai profumi di
    macchia Mediterranea
    € 38,00
    Lamsfilet gekruid met mediterrane kruiden, vergezeld van een saus van zelfgemaakte lamsbouillon, seizoensgroenten en in de oven gebakken aardappelen geparfumeerd met rozemarijn
  • Portafoglio di Vitello ‘Valdostana’
    con formaggio Fontina Valle d’Aosta e Tartufo
    € 33,00
    kalfsvlees 'Valdostana' gevuld met Fonita Valle d'Aosta kaas, op smaak gebracht met truffel en vergezeld van groentetaart met een delicate saus op basis van zelfgemaakte kalfsfond
  • Ossobuco tradizionale
    € 33,00
    Kalfsschenkel op traditionele wijze, geserveerd met zijn tomatensaus op basis van een brunoise, een kruidentuiltje met laurier en tijm, en spaghetti
  • Saltimbocca di vitello alla Romana
    € 32,00
    Kalfslapje op Romaanse wijze met gerookte Parmaham, op smaak gebracht met verse salie en een verfijnd gekruide kalfsjus
  • Filetto di Manzo Rossini
    € 45,00
    Filet pur in combinatie met gebakken eendenlever, truffel en een saus op smaak gebracht met Marsala

MENUS

I Menu

  • Business lunch
    € 54,00
    3 gangen


DESSERTS

I Dolci

  • Tiramisu della casa

    € 14,00
    Huisgemaakte tiramisu
  • Segreto con glacé Lamponi e Bergamotto, Mascarpone e Piscacchio

    € 15,00
    Geheim van framboos en Bergamotto met Mascarpone en Pistache
  • Formaggi Misti con Mostarda di Frutta

    € 17,00
    Kaasplank met fruit confituur
  • Mousse Cioccolato al Latte e Caffe

    € 15,00
    Mousse van chocolade en koffie
  • Gelato alla Vaniglia con Fragole Marinate

    € 15,00
    Vanille ijs met gemarineerde aardbei
  • Moelleux Caramello e burro salato

    € 16,00
    Moelleux van karamel en gezouten boter
  • Pannacotta Speculoos e Mango

    € 15,00
    Pannacotta van speculoos en mango
  • Cheesecake con Cioccolato e Biscotti Oreo

    € 16,00
    Kaastaart met biscuit van chocolade en oreo

Openingsuren

Lunch

  • Maandag – Vrijdag
    12:00 – 14:30

Diner

  • Dinsdag – Zaterdag
    18:00 – 22:00

Reserveren

We raden aan om online te reserveren.