Antipasti Freddi
Koude voorgerechten
- Carpaccio di manzo con insalata di rucola e parmigiano (supplemento tartufo nero + 8,00€)23,00 €Rundscarpaccio met Parmezaanschilfers en rucola (supplement zwarte truffel + 8,00 €)
- Caprese di bufala e pomodoro con pesto di rucola e pinoli20,00€Caprese van buffelmozzarella en tomaat met pesto van rucola en pijnboompitten
- Terrina di foie gras marinata al porto con crostini di pane all’uvetta26,00€Terrine van foie gras gemarineerd in porto met getoast rozijnenbrood
- Tartara di salmone fresco e avocado con cipolla rossa caramellizzata24,00€Tartaar van verse zalm en avocado met gekarameliseerde rode ui
- Vitello Tonnato “ Gran Duca”23,00€
Antipasti Caldi
Warme voorgerechten
- Tentacolo di polpo croccante con puree di patate “Vitelotte” e coulis di pomodoro pachino, chips di patate dolce24,00 €Knapperige octopustentakel met puree van “Vitelotte” aardappel en coulis van kerstomaat, chips van zoete aardappel
- Sauté di cozze e vongole in salsa leggermente piccante22,00 €Stoofpotje van mosselen en venusschelpen in een licht pittige saus
- Melanzana alla Parmigiana, crema di datterini gialli, pesto e scaglie di parmigiano20,00 €Parmigiana van aubergines, crème van gele tomaatjes, pesto en vlokjes parmezaan
- Capesante impanate con panko su un letto di asparagi, porri e zafferano24,00 €Sint-jacobsvruchten gepaneerd met panko op een bedje van asperges, prei en saffraan
- Tonno marinato, scottato in padella con asparagi di mare e vinaigrette al Balsamico24,00 €Gemarineerde tonijn, in de pan, met zeekraal en vinaigrette van Balsamico
- Minestrone dell’orto15,00 €Italiaanse groentensoep
Primi
Pasta
- Risotto dello Chef29.00 €Risotto van de chef
- Ravioli ricotta e spinaci, burro, salvia e parmigiano22.00 €Ravioli van ricotta en spinazie in boter en salie met Parmezaanse kaas
- Linguine all’astice ½30.00 €Linguine met ½ kreeft
- Linguine alle vongole ( supplemento Bottarga +3.00€)23.00 €Linguine met venusschelpen
(supplement bottarga + 3.00€)
- Spaghetti aglio, olio, peperoncino e pistacchio con croccante di cipolla di Tropea22.00 €Spaghetti met look, olijfolie, chilipepers en pistachenoten met krokante ui uit Tropea
- Tagliolini al tartufo nero25.00 €Tagliolini met zwarte truffel
- Tagliatelle con gamberoni rossi e scampi, spinaci freschi e salsa rosa26.00 €Tagliatelle met rode gamba’s en scampi’s, verse spinazie in roze saus
- Penne all’Arrabiata19.00 €Verse penne met licht pikante Italiaanse tomatensaus
Secondi di pesce
Hoofdgerechten vis
- Sogliola alla griglia o mugnaia, con verdure al vapore in julienne e crocchette di broccoli32.00 €Gegrilde of gebakken zeetong met gestoomde julienne van groenten en krokketten van broccoli
- Trancio di branzino selvatico, scottato in padella, con asparagi di mare e patate saltate33.00 €Filet van wilde zeebaars in de pan gebakken, zeekraal en gebakken aardappelen
- Orata intera al forno, con olive, capperi porri e contorno di patate grigliate e lenticchie32.00 €Hele zeebrasem (dorade) in de oven, met olijven, kappertjes en prei met gegrilde aardappelen en linzen
Secondi di carne
Hoofdgerechten vlees
- Carré d’agnello in crosta, con patate e finocchio, salsa senape33.00 €Lamscarré in korst, met aardappel en venkel en een mosterdsaus
- Costata di manzo (2 pers.) con verdure alla griglia aromatizzate alle erbe75.00 €Ribstuk van rundsvlees (2 pers.) met gegrilde groenten, gearomatiseerd met kruiden
- Ossobuco Milanese “tradizionale”, con tagliolini31.00 €Ossobuco Milanese, in eigen vocht bereid, met tagliolini
- Filetto di manzo con salsa al pepe o bearnaise36.00 €Filet pur met pepersaus of béarnaisesaus
Dolce
- Tiramisú9.50 €Tiramisu
- Panna cotta profumata all´arancia9.50 €Panna cotta geparfumeerd met sinaasappel
- Carpaccio di ananas marinato al campari e menta10.50 €Carpaccio van ananas gemarineerd in campari en munt
- Crème brûlée al pistacchio e scaglie di cioccolato bianco14.50 €Crème brûlée met pistache en vlokjes witte chocolade
- Crostatina di mele dello Chef con gelato vaniglia12.50 €Appeltaart op de wijze van de chef met vanille-ijs
- Cheesecake con nocciole e caramello9.50 €Kaastaartje met hazelnoot en caramel
- Formaggio misto con toast uvetta e marmellata di fichi12.50 €Assortiment kazen met getoast rozijnenbrood en vijgenconfituur