Menukaart

Antipasti Freddi

Koude voorgerechten

  • Carpaccio di manzo con insalata di rucola e parmigiano (supplemento tartufo nero + 8,00€)
    23,00 €
    Rundscarpaccio met Parmezaanschilfers en rucola (supplement zwarte truffel + 8,00 €)
  • Caprese di bufala e pomodoro con pesto di rucola e pinoli
    20,00€
    Caprese van buffelmozzarella en tomaat met pesto van rucola en pijnboompitten
  • Terrina di foie gras marinata al porto con crostini di pane all’uvetta
    26,00€
    Terrine van foie gras gemarineerd in porto met getoast rozijnenbrood
  • Tartara di salmone fresco e avocado con cipolla rossa caramellizzata
    24,00€
    Tartaar van verse zalm en avocado met gekarameliseerde rode ui
  • Vitello Tonnato “ Gran Duca”
    23,00€

Antipasti Caldi

Warme voorgerechten

  • Tentacolo di polpo croccante con puree di patate “Vitelotte” e coulis di pomodoro pachino, chips di patate dolce
    24,00 €
    Knapperige octopustentakel met puree van “Vitelotte” aardappel en coulis van kerstomaat, chips van zoete aardappel
  • Sauté di cozze e vongole in salsa leggermente piccante
    22,00 €
    Stoofpotje van mosselen en venusschelpen in een licht pittige saus
  • Melanzana alla Parmigiana, crema di datterini gialli, pesto e scaglie di parmigiano
    20,00 €
    Parmigiana van aubergines, crème van gele tomaatjes, pesto en vlokjes parmezaan
  • Capesante impanate con panko su un letto di asparagi, porri e zafferano
    24,00 €
    Sint-jacobsvruchten gepaneerd met panko op een bedje van asperges, prei en saffraan
  • Tonno marinato, scottato in padella con asparagi di mare e vinaigrette al Balsamico
    24,00 €
    Gemarineerde tonijn, in de pan, met zeekraal en vinaigrette van Balsamico
  • Minestrone dell’orto
    15,00 €
    Italiaanse groentensoep

Primi

Pasta

  • Risotto dello Chef
    29.00 €
    Risotto van de chef

  • Ravioli ricotta e spinaci, burro, salvia e parmigiano
    22.00 €
    Ravioli van ricotta en spinazie in boter en salie met Parmezaanse kaas
  • Linguine all’astice ½
    30.00 €
    Linguine met ½ kreeft
  • Linguine alle vongole ( supplemento Bottarga +3.00€)
    23.00 €
    Linguine met venusschelpen
    (supplement bottarga + 3.00€)
  • Spaghetti aglio, olio, peperoncino e pistacchio con croccante di cipolla di Tropea
    22.00 €
    Spaghetti met look, olijfolie, chilipepers en pistachenoten met krokante ui uit Tropea
  • Tagliolini al tartufo nero
    25.00 €
    Tagliolini met zwarte truffel
  • Tagliatelle con gamberoni rossi e scampi, spinaci freschi e salsa rosa
    26.00 €
    Tagliatelle met rode gamba’s en scampi’s, verse spinazie in roze saus
  • Penne all’Arrabiata
    19.00 €
    Verse penne met licht pikante Italiaanse tomatensaus

Secondi di pesce

Hoofdgerechten vis

  • Sogliola alla griglia o mugnaia, con verdure al vapore in julienne e crocchette di broccoli
    32.00 €
    Gegrilde of gebakken zeetong met gestoomde julienne van groenten en krokketten van broccoli
  • Trancio di branzino selvatico, scottato in padella, con asparagi di mare e patate saltate
    33.00 €
    Filet van wilde zeebaars in de pan gebakken, zeekraal en gebakken aardappelen
  • Orata intera al forno, con olive, capperi porri e contorno di patate grigliate e lenticchie
    32.00 €
    Hele zeebrasem (dorade) in de oven, met olijven, kappertjes en prei met gegrilde aardappelen en linzen

Secondi di carne

Hoofdgerechten vlees

  • Carré d’agnello in crosta, con patate e finocchio, salsa senape
    33.00 €
    Lamscarré in korst, met aardappel en venkel en een mosterdsaus
  • Costata di manzo (2 pers.) con verdure alla griglia aromatizzate alle erbe
    75.00 €
    Ribstuk van rundsvlees (2 pers.) met gegrilde groenten, gearomatiseerd met kruiden
  • Ossobuco Milanese “tradizionale”, con tagliolini
    31.00 €
    Ossobuco Milanese, in eigen vocht bereid, met tagliolini
  • Filetto di manzo con salsa al pepe o bearnaise
    36.00 €
    Filet pur met pepersaus of béarnaisesaus

Dolce

  • Tiramisú
    9.50 €
    Tiramisu
  • Panna cotta profumata all´arancia
    9.50 €
    Panna cotta geparfumeerd met sinaasappel
  • Carpaccio di ananas marinato al campari e menta
    10.50 €
    Carpaccio van ananas gemarineerd in campari en munt
  • Crème brûlée al pistacchio e scaglie di cioccolato bianco
    14.50 €
    Crème brûlée met pistache en vlokjes witte chocolade
  • Crostatina di mele dello Chef con gelato vaniglia
    12.50 €
    Appeltaart op de wijze van de chef met vanille-ijs
  • Cheesecake con nocciole e caramello
    9.50 €
    Kaastaartje met hazelnoot en caramel
  • Formaggio misto con toast uvetta e marmellata di fichi
    12.50 €
    Assortiment kazen met getoast rozijnenbrood en vijgenconfituur

Tel: 03 202 68 87

 De Keyserlei 28
2018 Antwerpen